‘Pozdrav majci’ Lucije Zovko i klape Bratovština duhovna pjesma godine

Na kraju svake godine u Top ljestvici duhovne glazbe Radiopostaja Mir Međugorje zajedno sa svojim slušateljima bira duhovnu pjesmu godine, a za 2020. godinu naši slušatelji za duhovnu pjesmu godine izabrali su pjesmu ‘Pozdrav majci’ koju izvode Lucija Zovko i klapa Bratovština.

”I mene i momke iz klape ova nagrada je jako iznenadila. Nismo znali kako pjesma kotira. Dobili smo puno dobrih reakcija, ali nagradu za duhovnu pjesmu godine nismo očekivali. Bogu hvala, a hvala i Radiopostaji Mir Međugorje koja je medij preko kojega ovakve pjesme dolaze do slušatelja”, kazala je Lucija Zovko

”Klapa i Lucija se poznaju jako dugo, kao i Lucijin suprug Stanko koji je napisao tekst. Lucija nas je pozvala da snimimo pjesmu, vrlo rado smo se odazvali na njezinu inicijativu. Na iznenađenje svih nas pjesma je osvojila ovu nagradu na kojoj vam zahvaljujemo”, kazao je Ante Bušić iz klape Bratovština.

Nagrade, statue Golubica, rad akademskog kipara Josipa Ivušića Luciji Zovko i klapi Bratovština uručili su Katarina Beljo, glazbena urednica radiopostaje Mir Međugorje i Vedran Vidović, ravnatelj Informativnog centra Mir Međugorje.

”Hvala vam što svojim neumornim radom svjedočite lijepu istinu o našoj vjeri, o našem dragom Bogu. Hvala i svim slušateljima Radiopostaje Mir Međugorje što već 24 godine kvalitetno koriste svoje vrijeme i s nama provode svoje dane”, kazao je Vedran Vidović, a cijeli koncert na kojem smo dodijeli nagradu Luciji Zovko i klapi Bratovština, možete pogledati na našem YouTube kanalu, a donosimo i fotogaleriju.

Radio MIR Međugorje