Održan 11. susret klapa

U petak 28.07.2017. u Staroj crkvi sv. Stjepana Prvomučenika održan je 11. susret klapa u Gorici u organizaciji Bratovštine sv. Stjepana Prvomučenika i klape Bratovština, a u sklopu Kulturnog ljeta 2017. u župi Gorica-Sovići.

Susret je otvorio predsjednik Bratovštine gospodin Dragan Prlić, zahvalivši se sudionicima koji se rado odazivaju na pozive za sudjelovanja te svima prisutnima što su izdvojili dio svoga vremena i došli na ovu već tradicionalnu manifestaciju.

Publika je nešto više od sat vremena uživala u nastupima klape Viole iz Drvenika, klape Rećina iz Šibenika, klape Neviste iz Imotskog, klape Grga iz Posušja, klape Herceg iz Čitluka, klape Studenac iz Kruševa, klape sv. Mihovil iz Prološca i klape Bratovština, domaćina ove klapske večeri.

Na kraju se voditeljica zahvalila svim prisutnima, a napose sponzorima i donatorima koji su potpomogli održavanje još jednog susreta klapa u Gorici.

Svi prisutni pozvani su na idući događaj u sklopu kulturnog ljeta, u utorak 01.08.2017. kada će Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika upriličiti koncert pijanista Ivana Galića i violinistice Katarine Kutnar.